Comfort en Stijl verenigd: Het verhaal van Giornotti

 We zien de laatste tijd dat het moderne leven een achtbaan is, vol met drukke werkdagen, hectische schema's en schijnbaar eindeloze to-do lijsten. En laten we eerlijk zijn, na zo'n dag in de ratrace van het dagelijkse leven, willen we allemaal niets liever dan in ons comfortabele nestje kruipen, waar zelfs met onze pyjama's een beetje een fashion statement kunnen maken!

  Misschien is het een leuk idee om onszelf te verwennen met nachtkleding en loungewear die net zo stijlvol en comfortabel is als wat we overdag dragen. Waarom zouden we alleen overdag ons best doen om er goed uit te zien? We verdienen het toch om er zowel overdag als 's nachts op ons best uit te zien, nietwaar?

 Het idee voor Giornotti ontstond uit deze gedachte - laten we de stijl en het comfort van onze dag in de nacht brengen en zo onze dagen in stijl verlengen tot diep in de nacht.

 Onze naam is al een samensmelting van dag en nacht: “Giorno” is Italiaans voor dag en “notti” betekent nachten. Want bij Giornotti begrijpen we dat dag en nacht naadloos in elkaar overgaan. We willen dat je er altijd geweldig uitziet, ongeacht het tijdstip van de dag of de nacht.  

 De reis van Giornotti is begonnen met een zoektocht naar nachtkleding en loungewear die de perfecte mix van comfort en modieuze flair biedt. We wilden niet zomaar kleding aanbieden; we wilden je het gevoel geven dat je op elk moment op de dag of nacht klaar bent voor een modeshow, zelfs als je gewoon op de bank naar je favoriete serie kijkt.

 Om dit te bereiken, hebben we samengewerkt met kleine ateliers in heel Europa, waar getalenteerde ambachtslieden met zorg en aandacht de mooiste kleding maken. Deze ateliers weten dat elk stiksel, elke naad en elke vezel belangrijk is. Het resultaat is nachtkleding en loungewear gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit die je een omhelzing van comfort en stijl bieden.

 Bij Giornotti begrijpen wij ook dat je drukke levensstijl soms niet veel tijd overlaat voor uitgebreid winkelen. Daarom hebben we het zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt. Je kunt op je gemak door onze webshop bladeren, je favoriete kleding kiezen en ze rechtstreeks naar je deur laten bezorgen. Geen drukke winkelstraten, geen pasbeurten, gewoon puur gemak en verwennerij binnen handbereik.

Laat de ontspanning beginnen, Giornotti-stijl!